Právě vysíláme

Paris Hilton je maminkou, dítě jí porodila náhradní matka

25. ledna 2023 15:44
Paris Hilton je maminkou, dítě jí porodila náhradní matka

Paris Hilton je novopečenou maminkou. S partnerem Carterem Reumem se těší ze syna, kterého jim porodila náhradní matka. „Jsme nadšení, že můžeme založit rodinu,“ okomentovala narození miminka Hilton.

Paris Hilton a Carter Reum přivítali na světě svého prvního potomka. Syna jim porodila náhradní matka, o celý proces umělého oplodnění se pak postaral lékař Any Huang, kterého profesionální americké celebritě doporučila Kim Kardashian. Té pomohl ke dvěma ze čtyř potomků, které má s Kanye Westem.

„Vždycky bylo mým snem stát se matkou. Jsem šťastná, že jsme se s Carterem našli. Jsme nadšení, že můžeme založit rodinu. Naše srdce explodují láskou k našemu chlapečkovi,“ uvedla hrdá maminka magazínu People. Na Instagram pak napsala: „Už teď tě neskutečně miluji.“

S procesem umělého oplodnění začala dvojice už během pandemie, kdy absolvovala řadu vyšetření. A samozřejmě se hledala náhradní matka. „Věděli jsme, že spolu chceme rodinu a já jsem si říkala, že teď je to správné načasování. Jindy trávím v letadle 250 dní v roce,“ uvedla v prosincovém rozhovoru Hilton.

Jak se chlapeček jmenuje, zatím neprozradila. Na sociálních sítí jí pogratulovala řada osobností. „Gratuluji, ségro,“ napsala jí Demi Lovato. „Mám z vás radost, lidi,“ nechala se slyšet Kim Kardashian. Nadšení jsou z novinky také Tiësto, Ashley Benson, Lindsay Lohan nebo Heidi Klum.

Články, které by tě mohly zajímat