Právě vysíláme

Paris Hilton poprvé ukázala syna. Mrkni, jak je roztomilý

26. února 2023 8:10
Paris Hilton poprvé ukázala syna. Mrkni, jak je roztomilý

Paris Hilton je už dva měsíce šťastnou maminkou. Zatímco před několika dny fanouškům prozradila synovo jméno, nyní se rozhodla jim ukázat také první rodinné fotografie. Všichni na nich jen září.

Paris Hilton nemohla kvůli zdravotním problémům otěhotnět, proto se rozhodla pro odnošení dítěte náhradní matkou. Jak sama prozradila, na miminko dlouho čekala a až nyní je opravdu šťastná. To je znát také z prvních rodinných fotografií, kterou sdílela. Je na ní s manželem Carterem a synkem Phoenixem, který jí spí na rameni. Na další fotografii ho pak líbá.

„Stát se matkou bylo vždycky mým snem. Jsem ráda, že jsme se s Carterem našli a mohli spolu založit rodinu. Naše srdce explodují láskou k našemu chlapečkovi,“ uvedla Hilton spolu s oznámením o jeho narození.

Jméno Phoenix vybrala už před lety, když na mapě hledala města a státy, takové, které by pojily PařížLondýnem. Pokud by se jí narodila dcera, právě jméno London by dostala, prozradila profesionální americká celebrita ve svém podcastu This Is Paris.

O procesu umělého oplodnění se Hilton radila s lékařem Any Huang, na kterého dostala doporučení od Kim Kardashian. Řadu vyšetření absolvovala již během koronavirové pandemie, kdy se její život uklidnil. „Jindy trávím 250 dní v roce v letadle,“ řekla. Dítě má s partnerem Carterem Reumem.

Články, které by tě mohly zajímat