Právě vysíláme

Pepa Kůrka se stal tatínkem, zveřejnil video přímo z porodu

10. července 2023 8:10
Pepa Kůrka se stal tatínkem, zveřejnil video přímo z porodu

Josef Kůrka a Angie Mangombe jsou rodiči. Vítěz Muže roku 2016 sdílel radostnou novinu se svými fanoušky na sociálních sítích, kam dvojice nahrála také krátké video z průběhu porodu. Na světě přivítala syna Rafaela.

Pepa Kůrka, kterého televizní diváci mohou znát z reality show Survivor, je tatínkem. Partnerka Angie mu porodila 8. července syna, který dostal jméno Rafael. Jelikož přenášela, hrozilo jí i vyvolání porodu. K tomu ale nakonec nedošlo.

„V pátek, když jsme akorát jeli pro kočárek, začaly mi kontrakce po pěti minutách, které nepřestaly až do soboty, kdy jsme skočili do auta do nemocnice tady v Ústí, kde si nás už nechali. Nakonec jsme byli s Pepou strašně rád, že jsme rodili tady, a ne v Praze, protože přístup všech sestřiček a doktorů byl naprosto dokonalej,“ pochválila všechny, kdo asistovali u porodu.

Krátké video z něj zveřejnila na sociálních sítích. Dokonce zobrazuje, jak novopečený tatínek přestříhává pupeční šňůru.

Kůrka s přítelkyní nestrávil všech devět měsíců těhotenství. Část z něj prožil na pustém ostrově v Dominikánské republice, kam došel v soutěží Survivor až do finálovýh kol.

Články, které by tě mohly zajímat