Právě vysíláme

Pět seriálů, které vás dostanou. Tyhle rozhodně musíte vidět!

14. března 2019 13:10
Pět seriálů, které vás dostanou. Tyhle rozhodně musíte vidět!

Určitě znáte ten pocit, kdy přijdete z práce a na knížku máte oči moc unavené, koukat do telefonu se vám nechce a všechny filmy, co máte „nastahované“, jste už viděli stokrát. Ale stejně máte chuť na popcorn a na nějaký zábavný, tajemný nebo odpočinkový seriál, u kterého se nebudete muset přemáhat neusnout. Tak potom je tenhle článek přesně pro vás!

Sherlock

Génius a podivín, to je Sherlock Holmes. U tohoto seriálu je dost zajímavé udržet krok s geniálně bláznivým Sherlockem. Ale zaručeně vás to bude bavit od začátku do konce.

Zajímavost: Víte že, Benedict Cumberbatch (Sherlock) je vzdáleně příbuzný s tvůrcem postavy Sherlocka Holmese sirem Arthurem Conanem Doylem?

Hláška: Sherlock: Andersone, nemluvte nahlas! Snižujete IQ celé ulice.“

Sherlock a jeho věrný přítel Watson v podání Benedicta Cumberbatche a Martina Freemana.

Stranger Things

Děj zasazený do 80. let 20 století vás okouzlí. Klasický případ šikanovaných nerdů, kteří drží za každou cenu při sobě a pomáhají si za každé situace, naruší příchod záhadné Eleven. Seriál je plný poutavých scén a tajemna, navíc je obohacen o tématickou hudbu, do které se zamilujete. Ale nenechte se zmást, tenhle seriál má lehce hororová chapadla, která vás omotají a nepustí.

Zajímavost: Původní název seriálu byl Montauk.

Sense8

Tenhle seriál nás dostal na lopatky. Hlavní děj se točí kolem skupiny 8 lidí, kteří najednou začnou mít propojená vědomí a na začátku v nejvíc nevhodné momenty. Sdílejí myšlenky, nejtajnější tajemství a naučí se, že si mohou vzájemně pomáhat. Problém je, že na světě zdaleka nejsou sami a jeden člověk z jejich „druhu“ se rozhodl ostatní lovit a zabíjet.

Zajímavost: Všichni hlavní herci, až na Tuppence Middleton (Riley Blue), se v seriálu objeví úplně nazí.

BoJack Horseman

Depresivní lidská a zvířecí studie o vnitřních démonech a satira současného showbusinessu. Některé díly jsou tak moc trefné, že se přistihnete, jak na kreslený seriál koukáte s otevřenou pusou a nevěřícným výrazem, jelikož v něm jasně rozpoznáte střípky z vlastního života.

Hlavní postava, kůň BoJack, bojuje s alkoholismem a žije neuvěřitelně bohémským životem. Je to nenapravitelný proutník a jeho povaha je stoprocentně složená jen ze sarkasmu.

Hláška: Pan Peanutbutter (pes): „Doufal jsem, že se budeme tulit na gauči a podíváme se na Sběratele kostí.
Diane (člověk): „Podle mě máš mylnou představu, o čem ten seriál je.“

Zázračná planeta

Země je planetou extrémů od pólu k pólu. Tento seriál detailně zkoumá extrémní prostředí od věčné temnoty antarktické zimy po nejvyšší stromy a nejhlubší jeskyně na Zemi. Tento program, který vznikal pět let a získal mnohá ocenění, je nejdražším přírodovědným dokumentárním seriálem, který kdy nechala  BBC natočit.

 

Zdroj: www.csfd.cz, www.youtube.com, www.fandimeserialum.cz

Galerie: Celebrity nemají tak dokonalou pleť, jak jste si mysleli

Články, které by tě mohly zajímat