Právě vysíláme

Pete Davidson naboural do domu, dostal veřejně prospěšné práce

25. července 2023 11:04
Pete Davidson naboural do domu, dostal veřejně prospěšné práce

Pete Davidson naboural začátkem roku do jednoho z domů v Beverly Hills. Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil, i přesto komik zamířil k soudu. Tam obdržel trest v podobě padesáti hodin veřejně prospěšných prací, také si musí odbít dvanáct hodin v autoškole a bude poučen o následcích nebezpečné jízdy.

Pete Davidson a jeho přítelkyně Chase Sui měli v březnu autonehodu, když komik nezvládl jízdu ve vysoké rychlosti ve svém Mecedes-Benzu a kolem jedenácté hodiny večer naboural autem do jednoho z domů v Beverly Hills. Ačkoliv dvojice vyšla z nehody bez zranění a zároveň nikoho nezranila, musel známý komik k soudu.

Ten mu vyměřil celkem 50 hodin prospěšných prací, dalších 12 hodin v autoškole a poučení o následcích nebezpečné jízdy. Podle všeho Davidson veřejně prospěšné práce vykoná v New Yorku u hasičů, kde pracoval jeho otec, než 11. září zemřel při teroristickém útoku na Dvojčata. Naposled byl viděný na schodech jedné z budov, která se zřítila.

Pokud Davidson splní všechny podmínky uloženého trestu, nebude mít záznam v trestním rejstříku. Komikův právník se odmítl k situaci vyjádřil.

Články, které by tě mohly zajímat