Právě vysíláme

Pete Davidson podstoupil kvůli šikaně Kanyeho Westa terapii

11. srpna 2022 9:10
Pete Davidson podstoupil kvůli šikaně Kanyeho Westa terapii

Pete Davidson musel v časech, kdy randil s Kim Kardashian, čelit online šikaně Kanyeho Westa a jeho fanoušků, kteří mu několikrát vyhrožovali dokonce smrtí. To spustilo u komika psychické problémy, kvůli kterým podstoupil terapii.

Poté, co Kanye West a jeho fanoušci zveřejnili na sociálních sítích několik výhružných příspěvků a stories, rozhodl se Pete Davidson vyhledat odbornou pomoc. Zprávy, v nichž mu bylo dokonce vyhrožováno smrtí, u něj totiž spustily psychické problémy.

Podle Page Six měl Davidson shledávat Westovy výhružky směšnými. Už v době, kdy s Kardashian začínal chodit, se však kvůli strachu rozhodl navýšit ochranku. „Nebojí se Kanyeho, ale masivní fanouškovské základy, kterou má,“ uvedl zdroj. Kvůli Westovým útokům na svou osobu dokonce Davidson částečně opustil sociální sítě.

Nyní bude mít od negativních zpráv ex Kardashian klid. Dvojice se rozhodla svůj vztah ukončit, a to kvůli velké vzdálenosti, která ji dělila. Zatímco Davidson trávil kvůli natáčení pořadu Saturday Night Live spoustu času v New Yorku, Kim žije v Los Angeles.

Poté, co pár svůj rozchod potvrdil, napsal West na své sociální sítě:Skete Davidson mrtvý ve věku 28 let.“ Později svůj příspěvek smazal.

Kardashian je údajně z rozpadu vztahu nešťastná, vede však velmi zaneprázdněný život a aktuálně by se s Davidsonem spíše trápili, proto se rozhodli rozejít. Vzájemné city však k sobě i nadále chovají a existuje naděje, že by se mohli dát v budoucnu opět dohromady.

Články, které by tě mohly zajímat