Právě vysíláme

Pětiletý kluk baví sociální sítě svými neuvěřitelnými sóly na bubnech!

27. června 2020 9:10
Pětiletý kluk baví sociální sítě svými neuvěřitelnými sóly na bubnech!

Mladý bubeník Justin Wilson se stal virální senzací poté, co s otcem sdílí videa svých hudebních vystoupení na sociálních sítích. Pětiletý Justin hraje na bubny od svých osmnácti měsíců a zahrál si i před zápasem basketbalového týmu Golden State Warriors.

Obrovský talent

Mladému Justinu Wilsonovi je sice pouhých pět let, ale už teď stihl tento mladý hudební génius víc než několik dospělých hudebníků! Nadaný kluk hraje skvěle na bubny a svá vystoupení často sdílí na sociálních sítích. Jeho otec, jenž se také jmenuje Justin Wilson, o svém synovi říká, že odmalička měl parádní smysl pro rytmus. S tímto tvrzením jedině souhlasíme!

Justin Wilson i sdílel videa, jak doma trénuje během koronavirové pandemie. Ani pobyt v domácí karanténě ho nezastavil v tom, aby trénoval a dělal fanouškům radost!

Loni měl Justin opravdu povedený rok. Zahrál si například před vyprodanou halou basketbalového týmu Golden State Warriors a byl i na pořadu známé moderátorky Ellen DeGeneres! Tohoto malého bubeníka ještě bezpochyby čeká úspěšná kariéra.

Zdroj: Instagram, Good Morning America

Články, které by tě mohly zajímat