Právě vysíláme

Pítr ze Survivoru v šoku, vzkaz mu místo Gábiny nahrál bratr. „Miluju ji,“ vyznal jí lásku

9. března 2023 12:26
Pítr ze Survivoru v šoku, vzkaz mu místo Gábiny nahrál bratr. „Miluju ji,“ vyznal jí lásku

Fanoušci Survivoru si již delší dobu všímají, že k sobě mají podezřele blízko Pítr s Andreou, kteří spolu v minulosti randili. Radost z toho samozřejmě nemá Pítrova přítelkyně Gabriela Gašpárová, s níž se seznámil během Love Islandu. Nenahrála mu dokonce ani audiovzkaz, který byl součástí jedné z výher.

Vztah Pítra a AndreySurvivoru řeší veřejnost již několik týdnů. Dvojice má k sobě na ostrově podezřele blízko, ostatní účastníci reality show dokonce naznačili, že mezi ní proběhlo něco více. A ačkoliv Gabriela Gašpárová, přítelkyně Petra Havránka, v rozhovoru pro televizi Nova uvedla, že partnerovi naprosto věří, audiovzkaz, který byl součástí jedné z výher, mu nenahrála.

„Čekám tady celou dobu na jeden jedinej vzkaz, a to je od mé Gabči,“ nechápal Pítr, proč z reproduktoru zazněl hlas jeho bratra. Jak uvedl, z počátku ho ani nepoznal. „Mrzí mě to, samozřejmě jsem rád i za něj,“ dodal později, když z něj opadl šok. Přiznal, na to, že uslyší hlas přítelkyně, byl natolik fixovaný, že ho ani jiná možnost nenapadla.

Pítr samozřejmě netuší, že se v médiích několikrát rozebíral jeho vztah k Andree. On sám však v jednom z předchozích dílů naznačil, že se k němu modelka chová až příliš kamarádsky a svěřil se, že vedle ní nechce spát.

V nejnovějším díle se ale svěřil, že na partnerku myslí a je to člověk, který mu na ostrově chybí nejvíc. „Je prostě tím, koho miluju nejvíc,“ poslal jí skrze televizní obrazovky vzkaz.

Články, které by tě mohly zajímat