Právě vysíláme

Pizzerie začala podávat pizzu s kiwi! Uživatelé sociálních sítích šílí

14. ledna 2020 9:10
Pizzerie začala podávat pizzu s kiwi! Uživatelé sociálních sítích šílí

Pizzerie v Dánsku představila speciální pizzu, na které se kromě rajské omáčky a sýru objevilo i kiwi. Zdánlivě šílená kombinace baví některé fanoušky, ale většina lidí na sociálních sítích k ní vyjádřila silný odpor. Co si o ní myslíte vy?

Velmi neortodoxní kombinace

Fotka s pizzou, již podle našich zdrojů nemá oficiální název, se stala virálním hitem. Kiwi na pizze způsobilo u uživatelů sociálních sítí velmi emotivní reakce.

„Je to ohavné,“ uvedl jeden uživatel sociální sítě Reddit. „Tato pizza mě abnormálně štve,“ okomentoval fotku druhý muž. Reakce na tento neortodoxní typ pizzy ovšem nebyly jen negativní. Našlo se i pár nadšenců, kterým se tento zajímavý nápad líbil. „Je v něm skvělá směs sladkého a slaného,“ napsal jeden odvážlivec, jehož bohužel následně zkritizovalo hned několik uživatelů.

Zdá se, že neortodoxní pizzy jsou nyní v módě. Jedna pizzerie v Minnesotě se nedávno pochlubila svojí novou okurkovou pizzou. Ta se sice nestala terčem takové kritiky jako pizza s kiwi, ale troufáme si říct, že zkušený milovník pizzy si jí v nejbližší době nejspíš neobjedná!

Co si o pizze s kiwi myslíte vy? Ochutnali byste ji? Napište nám váš názor do komentářů!

Zdroj: The Sun, Shutterstock, Reddit

Články, které by tě mohly zajímat