Právě vysíláme

Plastická operace ruské krásky se nepovedla. Lékaři jí zjizvili tvář, nemůže se smát ani zavřít oči

26. února 2022 13:10
Plastická operace ruské krásky se nepovedla. Lékaři jí zjizvili tvář, nemůže se smát ani zavřít oči

Třiačtyřicetiletá Yulia Tarasevich se před dvěma lety rozhodla podstoupit plastickou operaci. Zaplatila za ni přes sto tisíc korun, o spokojenosti s výsledkem se však v jejím případě hovořit nedá. Lékaři jí tvář zcela znetvořili.

„Přišla jsem k nim s krásnou, zdravou tváří,“ začíná Yulia Tarasevich své vyprávění. Plastické chirurgy žádala o „opravení“ nedostatků způsobených stárnutím, to, co se však událo po operaci, v žádném případě nečekala. „Bohužel jsem přišla o své zdraví,“ říká třiačtyřicetiletá žena. Během faceliftingové operace, blefaroplastiky očních víček a redukce tuku ve tvářích jí lékaři tvář dle jejích slov znetvořili.

Po operaci jí začal natékat obličej a měla problémy s očima. Ty jí následně zachránil jiný lékař. Na ty, co provedli první operaci, podala žalobu. Následkem zákroku má dodnes problémy. „Mám jizvy, které se mi vytvořily poté, co mi vytrhli veškerou tkáň. Nemůžu zavřít oči, nemůžu se ani smát,“ prozradila Tarasevich.

„Jedna část mé tváře vůbec nefunguje. Byla jsem na plastice i před tímto zákrokem, a dopadla perfektně,“ uvedla a dodala, že operace ji sice stála kolem sta tisíc, za „škody“ způsobené chirurgy však zaplatila další přibližně milion korun. Nikdy však už nebude vypadat jako dříve.

„Jen oni jsou zodpovědní za to, co se stalo. Oni se však chtějí zbavit odpovědnosti za to, co se mi stalo. Proto jsem se rozhodla dát je k soudu,“ říká žena. Případ se proto vyšetřuje.

Články, které by tě mohly zajímat