Právě vysíláme

Po Kajumim se vrátili do Like House Bára s Datlem. Zůstanou ve vile?

28. listopadu 2021 9:10
Po Kajumim se vrátili do Like House Bára s Datlem. Zůstanou ve vile?

Do nejnovější epizody Like House zavítali účastníci první řady – Datel s Bárou. Co na jejich příchod soutěžící říkali? A jak dlouho dvojice ve vile zůstane?

Po Adamu Kajumim návštívili soutěžící druhé řady Like House také Datel a Bára Stříteská. „Větší šok by byl, kdyby přišly Laduška nebo Maru,“ okomentoval jejich příchod Sebastian, který se nechal slyšet že s párem, jenž se dal dohromady právě během natáčení první řady pořadu si má alespoň co říct.

Dvojice přišla do vily místo Terezy a Ely, které kvůli osobním a zdravotním důvodům Like House na několik dní opustily. „Prý vám odjeli dva účastníci a my tady můžeme zůstat do doby, než se vrátí,“ překvapil soutěžící Datel. Vystrašil je tak podobně jako Adam Kajumi, jenž se do vily podíval o několik týdnů dříve a tvrdil, že je náhradou za Agátu Hanychovou.

Za ni nakonec do vily nastoupila youtuberka Satnady. „Bára mě mile překvapila. Není namyšlená a v reálu je to úplně v pohodě holka,“ přiznala.

Bára s Datlem nakonec ve vile strávili pouhý den. Soutěžícím zhodnotili videa, která měli vytvořit v rámci své týdenní challenge. Poté vilu opustili, stejně jako zbytek účastníků, který na víkend vyrazil domů. Ačkoliv je z hlediska čísel druhá řada podobně úspěšná jako první, soutěžící si v minulých dílech stěžovali na to, že jim na sociálních sítích pomalu přibývají soutěžící.

 

Články, které by tě mohly zajímat