Právě vysíláme

Po mladé ženě pokřikují lidé v ulicích „démonko“. Za vizáž utratila téměř milion korun

14. prosince 2021 16:33
Po mladé ženě pokřikují lidé v ulicích „démonko“. Za vizáž utratila téměř milion korun

Po dvaadvacetileté Kierstyn Milligan pořvávají lidé v ulicích „démonko“. Nelíbí se jim totiž tetování, která pokrývají její tělo a zbarvení očních bulev. Mladá žena však vzkazuje: „Chci tetování mnohem více!“

Kierstyn Milligan je dvaadvacet let a bydlí v Houstonu v americkém státě Texas. Už před několika lety podlehla tetování, kterých její tělo dnes pokrývají desítky. Dokud však měla pouze ta, považovali ji lidé za možná trochu šílenou, ale normální holku. Jenže na začátku roku se Milligan rozhodla k radikálnímu kroku a nechala si potetovat oční bulvy.

Od té doby na ni na ulici pořvávají, že je „démonka“. Kromě tetování má totiž v nose, na jazyku či na bradavkách piercingy, které činí její vzhled „hrozivějším“.

„Vždycky jsem takhle chtěla vypadat. V hlavě jsem od mládí měla jakousi vizi, která se konečně naplnila,“ uvedla žena, kterou na TikToku sleduje 690 tisíc lidí, pro Jam Press. „V porovnání s tím, jak jsem vypadala v minulosti, se teď cítím mnohem šťastnější. Předtím jsem se vůbec neměla ráda, nevěděla jsem, kdo jsem. Nyní jsem sebevědomější,“ dodala.

Kvůli svému vzhledu bývá často středem pozornosti. „Někdo na mě jen zírá a nic neříká, jiní na mě hází škaredé pohledy a říkají, že to, jak vypadám, nenávidí. Rádi mi říkají, že jsem jako démon. Nebo že jsem předtím byla mnohem krásnější,“ popsala Milligan. Zároveň však uvedla, že jí záleží pouze na názoru rodiny. „Z mé proměny překvapená nebyla, ale šokovaly ji potetované oční bulvy.“

Své první tetování si Milligan nechala udělat v patnácti. Během let pak přidávala další a další. Mezi nejnovější patří motýl na čele, netopýr pod prsy, nebo již zmíněné oči.

Články, které by tě mohly zajímat