Právě vysíláme

Podivná akce slavného rappera na Met Gala. ASAP Rocky málem srazil k zemi jednu ze svých fanynek

3. května 2023 8:43
Podivná akce slavného rappera na Met Gala. ASAP Rocky málem srazil k zemi jednu ze svých fanynek

Akce Met Gala není jen o luxusních outfitech a drahých róbách. Letošní ročník se rovněž neobešel bez několika málo bizarních momentů. O jeden se postaral rapper ASAP Rocky. 

Do Metropolitního muzea v New Yorku se v pondělí večer sjely americké celebrity, aby před zraky fanoušků a fotografů vytáhly ty nejexkluzivnější róby. Na akci dorazila Kim Kardashian, Kylie Jenner, Jennifer Lopez nebo i Rihanna se svým partnerem ASAPEM Rockym. A byl to právě tento slavný rapper, který se rozhodl, že na Met Gala vstoupí ve velkém stylu. 

Celebrity se na večer připravovaly v luxusním hotelu Carlyle v New Yokru. Před hotelem se nashromáždila řada fanoušků, aby mohli vidět svého idola. Do davu přišel i maskovaný Rocky a předstíral, že je jedním z fandů. Z ničeho nic se ovšem ze skupiny lidí protlačil dopředu a teatrálně přeskočil barikády. Poté si stáhnul mikinu, aby před fotografy ukázal, kdo je. 

Video z celé akce začalo trendovat na internetu a ukazuje, že rapper mále srazil k zemi ženu, která stála vedle něj a shodil jí z obličeje brýle. Později se zjistilo, že se jedná o 21letou ženu jménem Madelyn Lianes.„ASAP Rocky mě doslova přeskočil,” vtipkovala pak Madelyn na twitteru. Ne každému se ovšem rapperova touha po pozornosti líbila a někteří uživatelé se shodují v tom, že Rocky by měl být k lidem více ohleduplný. Pokud prý navíc rozbil fanynce brýle, měl by je zaplatit. 

 

 

Články, které by tě mohly zajímat