Právě vysíláme

Pohrála si Kim Kardashian s Photoshopem? Pete Davidson má na jejím instagramu upravený nos a bradu

15. dubna 2022 8:10
Pohrála si Kim Kardashian s Photoshopem? Pete Davidson má na jejím instagramu upravený nos a bradu

Sestry Kardashianovy si pravděpodobně velmi rády hrají s Photoshopem. Zatímco Khloé Kardashian před časem zveřejnila na svých sociálních sítích fotografii své dcery, která byla evidentně upravená, což později i ona sama přiznala. A nyní, zdá se, jde v jejích šlépějích i starší sestra Kim.

Jak upozornil instagramový účet Problematic Fame, Kim Kardashian se pravděpodobně pustila do úprav na fotografii svého přítele Petea Davidsona. Jí sdílený snímek porovnal s hercovým vystoupením v Saturday Night Live. Na obou záznamech je zachycený z boku a v porovnání s realitou má fotce Kim odlišný tvar nosu a brady.

„Plakala bych, kdyby mi někdo upravil nos a bradu,“ připsala k příspěvku komentář spisovatelka Sophie Ross. „Upřímně, a fotce vypadá lépe než ve skutečnosti,“ okomentovala další ze sledujících. A i ostatní se k ní přidali. Kardashian ani Davidson situaci zatím neokomentovali.

Je však nadmíru jasné, že se Kim vydala ve šlépějích své sestry Khloé, která před několika dny upravila fotografii své dcery z DisneyLandu. Na rozdíl od dvojice však práci s Photoshopem přiznala.

Články, které by tě mohly zajímat