Právě vysíláme

Policejní zásah u slovenské influencerky. Stojí za luxusem Queen Plačkové prodej drog?

27. září 2021 12:39
Policejní zásah u slovenské influencerky. Stojí za luxusem Queen Plačkové prodej drog?

Na Instagramu má přes 700 tisíc followers a řadí se mezi slovenské hvězdičky a influencerky. Ráda se chlubí luxusem a podle fotek si žije na vysoké noze. Stojí ale za vším pozlátkem Zuzany Strausz Plačkové kriminální činnost?

Podle slovenské televize Joj byla v časných ranních hodinách zadržena právě Plačková se svým manželem v jejich domě v Miloslavově. Slovenská Národní kriminální agentura (NAKA) totiž zasahovala na vícero místech Slovenska v souvislosti s drogovou trestnou činností. Podle slovenských médií by tak influencerka, co vystupuje na Instagramu jako Queen Plačková, mohla být společně se svým manželem součástí zločinecké skupiny, která dlouhodobě obchoduje s drogami. 

Na Instagramu se objevilo hned několik záznamů ze samotného zatýkání influencerky. “Konečně se cítím jako z Hollywoodu,” zakřičela prý Plačková, když vycházela z policejního auta. Po prohlídce jejího domu pak ještě stihla oznámit novinářce, co byla na místě, že se k celé věci vyjádří na Instagramu. 

Zuzana se proslavila účastí v reality show Hotel Paradise. Po konci pořadu získala popularitu na Instagramu, kde se často chlubí luxusními auty, soukromými letadly a drahými kabelkami. Plačková se rovněž netají zálibou v plastických operacích a za všechny estetické zákroky prý zaplatila až 1 milion korun.

Články, které by tě mohly zajímat