Právě vysíláme

Polonahý australští hasiči opět pózují s kočkami. Nafotili sexy charitativní kalendář

11. ledna 2022 16:32
Polonahý australští hasiči opět pózují s kočkami. Nafotili sexy charitativní kalendář

Australští hasiči pokračují ve své tradici a vydali charitativní kalendář na rok 2022. Podívejte se na sexy fotky, které mají za úkol pomoci australským zvířatům v nouzi.

Ohromující hasiči sestavili osm jedinečných kalendářů, mezi kterými si můžete vybrat. Jako vždy jsou v nabídce oblíbené kočky, psi, koně, klasická a smíšená zvířata (zahrnující divokou zvěř v zemi).

Přestože jsou všechny v podstatě dokonalé, víme, že každý milovník koček má ve volbě jasno. Rozkošná zachráněná koťata v náručí odvážných a inspirativních hasičů zní jako splněný sen. Australští hasiči konají dobro nejen ve službě, ale i mimo ni. Kalendáře nejsou jen pastvou pro oči, slouží také důležitému bohulibému účelu.

Australský klub hasičů každý rok vydává své kalendáře jako způsob, jak získat peníze pro důležité charitativní organizace. Kalendář má mnohaletou historii a tak tito hrdinové usoudili, že je načase začít své úsilí přenášet na mezinárodní úrovni. Kalendář se tedy spojil se známou organizací se sídlem v USA Greater Good Charities a prodeje letošního kalendáře podpoří program Greater Good Charities‘ Rescue Rebuild, který pomáhá renovovat útulky pro zvířata, útulky pro domácí násilí, útulky pro bezdomovce, aby pomohly týraným mazlíčkům a lidem, kteří se o ně starají.

Články, které by tě mohly zajímat