Právě vysíláme

Populární seriál KORUNA skončí po páté sérii! Vyhne se tak odchodu HARRYHO a MEGHAN

2. února 2020 14:10
Populární seriál KORUNA skončí po páté sérii! Vyhne se tak odchodu HARRYHO a MEGHAN

Populární seriál Koruna, jenž popisuje vládu královny Alžběty II. ve Velké Británii, skončí po páté sérii. Novinku potvrdil hlavní tvůrce seriálu, Peter Morgan.

Vyhne se Megxitu či skandálu s Epsteinem

Seriál Koruna patří mezi nejpopulárnější aktuální seriály na Netflixu. Loňskou třetí sérii této kroniky britské královské rodiny si pustilo celkem přes 70 milionů lidí po celém světě. Ačkoliv fanoušci netrpělivě čekají na čtvrtou řadu, která dorazí na Netflix už letos, zpráva od hlavního tvůrce seriálu je nepotěší. Koruna se totiž nedočká šesté série.

„Nejprve jsem si myslel, že Korunu pojedeme šest řad,“ popsal situaci Morgan. „Nicméně, jakmile jsme začali pracovat na scénáři páté řady, bylo nám jasné, že je čas přestat.“ Seriál se tak vyhne kontroverznímu přátelství prince Andrewa a Jeffreyho Epsteina či odchodu prince Harryho a vévodkyně Meghan.

Další velkou novinkou týkající se populárního seriálu je, že královnu Alžbětu II. v páté (a poslední) řadě ztvární herečka Imelda Staunton. Britská herečka je známá především z filmové série Harry Potter, kde ve snímcích Harry Potter a Fénixův řád a Harry Potter a Relikvie smrti – část 1 ztvárnila roli profesorky Dolores Umbridge. Jsme zvědaví, jak se zkušená herečka této těžké role chopí!

Imelda Staunton v roli Dolores J. Umbridge

Imelda Staunton v roli Dolores J. Umbridge

Zdroj: The Sun, Instagram, YouTube, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat