Právě vysíláme

Populární seriál SUPER DRBNA se vrátí! Zahrají si v něm i původní herci?

18. července 2019 15:10
Populární seriál SUPER DRBNA se vrátí! Zahrají si v něm i původní herci?

Fanoušci seriálu Super drbny (nebo-li Gossip Girl), máme pro vás výbornou zprávu – populární televizní fenomén se po dlouhé absenci určitě vrátí na televizní plátna! Podle amerických médií se pracuje na deseti nových epizodách a o novou řadu se postarají původní producenti a scénáristé. Zahraje si v novém seriálu i Blake Lively a spol.?

Super drbna v novém

Podle serveru The Hollywood Reporter se nová filmová platforma HBO Max dohodla s filmaři a tvůrci původního seriálu, aby připravili deset nových dílů. Filmaři Joshua Safran, Josh Schwartz a Stephanie Savage tak prý divákům představí novou generaci bohatých dětí z New Yorku, kolem níž se nová série bude točit. Zkušení filmaři potvrdili, že nové díly budou navazovat na starší série Super drbny – nevyloučili ani, zda si v nových dílech zahrají i hvězdy původního seriálu Blake Lively či Leighton Meester.

Hvězdy původního seriálu Super drbna

Hvězdy původního seriálu Super drbna

Zprávu o možné účasti Blake Lively v nových dílech je ovšem třeba brát trochu s rezervou. Herečka nyní čeká třetí dítě s kanadským hercem Ryanem Reynoldsem a v minulosti uvedla, že na časově náročné projekty už nemá kvůli dětem moc času. Divili bychom se, kdyby Blake v nových dílech hrála klíčovou roli.

Ať se slavná herečka v nových dílech objeví, či ne, tak my se na nové díly Super drbny určitě těšíme! A vy?

Zdroj: E! News, ELLE, ČSFD, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat