Právě vysíláme

PORNHUB zveřejnil zajímavé statistiky: Co nejvíc zajímá fanoušky fotbalu?

16. července 2018 12:10
PORNHUB zveřejnil zajímavé statistiky: Co nejvíc zajímá fanoušky fotbalu?

Známá erotická stránka Pornhub zveřejnila zajímavé statistiky týkající se vlivu Mistrovství světa ve fotbale na záliby uživatelů. Co například vzrušovalo fotbalové fanoušky během mistrovství nejvíc? Která země dala přednost fotbalu před erotikou? Překvapí vás to možná víc, než byste čekali!

Fotbalové mistrovství světa je za námi a dá se říct, že se opravdu povedlo. Turnaj za minulý měsíc zapůsobil na fanoušky po celém světě a to dokonce i zajímavým způsobem, který by čekal málokdo. Vliv šampionátu totiž ucítily i erotické linky. Například server Pornhub zveřejnil statistiky ukazující preference uživatelů během první poloviny šampionátu a nejspíš vás překvapí, jak je ovlivnil!

ČTĚTE TAKÉ: Američany lákají Rusky na TINDERU! Může za to prý MISTROVSTVÍ SVĚTA VE FOTBALE

Statistiky ukazují, že od 14. června do 4. července markantně rostl počet uživatelů, kteří hledali videa spojené s fotbalem. Server navíc informoval o tom, že v Senegalu, v Íránu a na Islandu došlo k největšímu množství odhlášení uživatelů před zápasem – tyhle země daly radši přednost fotbalu! Na opačné škále tabulky se naopak ocitli Australané, Rusové a Kostaričané. Ti dali spíš přednost erotice před sportem!

 

Kdo by býval řekl, že má fotbal takový vliv na erotické servery?

Zdroj: iflscience.com

Jste do něj zamilovaná a on do vás ne? Přečtěte si těchto 30 krutých pravd

Články, které by tě mohly zajímat