Právě vysíláme

Potvrzeno: Marpo se postaví proti Vémolovi v boxerském zápase

2. července 2021 11:24
Potvrzeno: Marpo se postaví proti Vémolovi v boxerském zápase

Zápas, o kterém opět bude mluvit celá země! Organizace Oktagon oficiálně oznámila zápas mezi Marpem a Karlosem „Terminátorem“ Vémolou.

„Střet dvou světů, sportovců, celebrit a velikých osobností před zraky celého národa v pražské O₂ areně.“ Tak láká fanoušky na zápas Oktagon a avizuje, že k zápasu dojde 13. listopadu. Boj těchto dvou velkých osobností pak bude jistě velmi sledovaný, protože Marpo si s Karlosem několikrát vyměnil přes média ostré vzkazy. Populární rapper navíc oplývá sebevědomím a věří, že může Terminátora porazit. „Stoprocentně mám šanci. Byla by ostuda, kdyby semnou prohrál. Není na tom boxersky dobře a všichni to ví,“ tvrdí.

Boxerský zápas bude vypsán na 6 tříminutových kol a je otázkou, jak se s ním Marpo a Karlos vypořádají. Marpo má zkušenosti s thajským boxem a stal se i vicemistrem České republiky. Karlos Vémola je oproti tomu šampionem MMA a jeho doménou je boj na zemi.

Jak zápas dopadne a kdo se stane vítězem? Padne knockout, nebo proběhne všech šest kol? To se nechme překvapit! Koho tipujete na vítěze? Hlasujte v naší anketě.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat