Právě vysíláme

Prima uvede seznamovací show First Dates. Neuvěříte, kdo se stane jejím moderátorem

12. ledna 2021 12:10
Prima uvede seznamovací show First Dates. Neuvěříte, kdo se stane jejím moderátorem

Seznamky jsou fenoménem dnešní doby a existuje snad už nespočet způsobů, jak se lidé mohou dát dohromady. Po úspěchu nevšední seznamovací reality show Svatba na první pohled se můžeme těšit na další pořad, kde účastníci budou hledat svou životní lásku.

Televize Prima uvedla, že do svého vysílání nasadí reality show First Dates. Ta nabídne možnost seznámit se a možná potkat i budoucího partnera na celý život. Televize Prima pak uvádí, že dvojice se vždy úplně poprvé potkají na rande v dobré restauraci a na konci schůzky se rozhodnou, zda se chtějí ještě vidět. „Pokusíme se najít ideálního partnera a samozřejmě na to nebudeme sami. Požádáme o pomoc i odborníky,“ uvádí dramaturgyně vývoje nových pořadů FTV Prima Jana Vondroušová.

Velkým překvapením je, kdo bude reality show moderovat. Roli „hostitele“ se totiž ujme nejslavnější kuchař České republiky Zdeněk Pohlreich, jenž se doposud věnoval pouze moderování kuchařských pořadů.

Sklidí First Dates stejný úspěch jako Svatba na první pohled. Jak se Zdeněk Pohlreich osvědčí coby moderátor seznamky? To uvidíme!

 

Zdroj: mediář.cz

Články, které by tě mohly zajímat