Právě vysíláme

Příští rok vyjde nová kniha ze série HUNGER GAMES! Bude i další film?

7. října 2019 14:10
Příští rok vyjde nová kniha ze série HUNGER GAMES! Bude i další film?

Fanoušci knižní a filmové série Hunger Games, máme pro vás vynikající zprávu. Spisovatelka Suzanne Collins na newyorském festivalu Comic-Con prozradila název a datum premiéry své nové knihy z populární série Hunger Games!

Popíše svět před Katniss

Nová kniha nese název The Ballad Of Songbirds And Snakes (nebo-li Balada pěvců a hadů). Podle spisovatelky Suzanne Collins se odehraje až 64 let před érou slavné první knihy The Hunger Games a popíše zrod fiktivní země Panem i děsivých závodů Hunger Games, v nichž se bojuje o přežití až do posledního člověka.

Název knihy The Ballad Of Songbirds And Snakes je představen na newyorském festivalu Comic-Con

Anglické vydání nové knihy je naplánováno na 19. května příštího roku a český překlad má brzy následovat. Americká spisovatelka Suzanne Collins uvedla, že v nové knize jsou hlavními tématy stav přírody, lidské schopnosti sebereflexe a vnímání toho, co je nutné pro přežití.

Filmové studio Lionsgate uvedlo, že podle nové knihy hodlá natočit i film. Populární filmové studio se v minulosti postaralo o všechny tři filmy ze série Hunger Games, a tak bude velmi zajímavé vidět, jak uchopí novou knihu.

Zdroj: CNN, Scholastic, Instagram, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat