Právě vysíláme

Prodavač oblafnul zákazníka. Myslel si, že vyhrál miliony

13. února 2021 13:10
Prodavač oblafnul zákazníka. Myslel si, že vyhrál miliony

Několik vteřin absolutního štěstí prožil zákazník sázkové kanceláře. Myslel si, že vyhrál miliony, záhy však zjistil, že pravda je jinde.

Zaměstnanec obchodu měl v práci dlouhou chvíli, a tak se rozhodl vystřelit si z jednoho ze zákazníků. Když si u něj nechal muž vyhodnotit stírací los, několik sekund se prodavač tvářil, jako by vyhrál miliony.

„Do p*dele. Neuvěříte tomu, chlape. Tomu neuvěříte,“ říkal prodavač s nadšením v hlase. Není tedy divu, že si zákazník okamžitě myslel, že vyhrál obrovskou sumu peněz. Pochybnosti v něm ale byly. „Lžete, chlape, kolik? Vy lžete, vím, že lžete,“ odpovídal muž, na tváři mu však svítil radostný úsměv.

 

„Pojďte sem a podívejte se,“ vyzval zákazníka obchodník. Ten tedy neváhal a vydal se za pult. Když viděl na pokladně výherní částku, výraz nadšení okamžitě vystřídal smutný pohled. Obrazovka totiž ukazovala sumu 1,45 liber, v přepočtu tedy asi 42 korun. Krátce před vypnutím kamery je pak slyšet prodavače říkat: „Lžu.“

Video muž sdílel na stránce Reddit, kde se okamžitě stalo virálním. Zatímco někteří ho berou s humorem, jiní jednání zaměstnance odsuzují. „Cítím se za toho chlapa špatně, radost vystřídalo velké zklamání,“ napsal jeden z diskutujících. Další dodal, že se mu v minulosti stalo něco podobného.

Zdroj: Daily Mirror, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat