Právě vysíláme

První problémy s novým iPhonem 14. Na co si uživatelé stěžují?

19. září 2022 13:22
První problémy s novým iPhonem 14. Na co si uživatelé stěžují?

Apple představil iPhone 14 a nové mobilní telefony se již dostaly na světlo prodejního světa. Uživatelé však hlásí první problémy, které mají s verzí iPhone 14 Pro.

Cena přístroje iPhone 14 začíná na 19 650 Kč. U verze iPhone 14 Plus pak na 22 100 Kč. Oba modely je možné objednávat od 9. září. Cena modelu iPhone 14 Pro začíná na 24 600 Kč a verze Pro Max stojí 27 000 Kč.

Už nyní ovšem uživatelé verze iPhone 14 Pro hlásí první problémy. Telefony mají totiž pravděpodobně špatnou kompatibilitu s aplikacemi jako je instagram, tik tok i snapchat. Když si totiž uživatelé spustí kameru, slyší chrastění a na obrazovce se objevuje i třes. Zákazníci jedné z nejúspěšnějších společností světa tedy nemohou na tyto sociální sítě pořizovat kvalitní fotografie a videa.

Problém nových iPhonů se začal rozebírat na sociální síti reddit a twitter. Uživatelé spekulují, čím může být závada způsobena, a velká část se shoduje na tom, že aplikace ještě nebyly optimalizovány právě pro nový software iPhone 14 Pro. Zákazníci, kterých se problém týká, tedy budou muset nějakou dobu vydržet.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat