Právě vysíláme

První recenze hry FIFA 19 jsou tu! Co od nového vydání můžeme očekávat?

27. července 2018 12:10
První recenze hry FIFA 19 jsou tu! Co od nového vydání můžeme očekávat?

Zářijová premiéra hry FIFA 19 se blíží! Hra letos představí pestrou novinku, která fanoušky nesmírně potěší. O co se jedná? Vše se dozvíte níže.

Úžasná zpráva pro fanoušky sportovních videoher – přichází možná nejlepší a nejreálnější FIFA všech dob! FIFA 19 kombinuje dokonalou grafiku a jedinečný herecký zážitek. Navíc se vrací Liga mistrů!

ČTĚTE TAKÉ: CRASH BANDICOOT přichází na WINDOWS a na XBOX ONE! Bude to stát za to?

Ano, čtete správně – firma EA Sports si konečně po deseti letech zařídila licenci na Ligu mistrů, a tak si už hráči nebudou muset dělat starost s tím, že ve hře figuruje jakási neoficiální evropská soutěž, kterou nikdo nezná a ani hrát nechce. FIFA 19 poskytne hráčům i další potěšující novinky. Vlastnosti hráčů budou podle tvůrců a kritiků reálnější, pohyb míče bude nevyzpytatelnější a přístup k provedení taktických změn během zápasu lepší. Přibude i nová, takzvaná „precizní střela“, kterou hráči budou moci využít, když chtějí točenou střelou obstřelit brankáře.

EA Sports se s novou verzí hry FIFA posouvá o krok blíž k realitě co se týče jak grafiky, tak výkonu hráčů. Snad to tím nezmonopolizuje výsledky ve prospěch „větších“ týmů, jako tomu je v reálu. Fanoušci si souběžně stěžují na to, že ve hře chybí video rozhodčí. Hra vychází až 28. září, čili na opravu problémů mají tvůrci z EA Sports ještě čas. Dočkáme se ještě do té doby video rozhodčího, nebo si budeme muset počkat na příští vydání? To se teprve uvidí.

Zdroj: GQ, easports.com/fifa

Káčin zápisník: 10 typů lidí, které potkáte na každém letním hudebním festivalu

Články, které by tě mohly zajímat