Právě vysíláme

První žhavá ukázka z pokračování fenoménu Sex ve městě: Pan Božský s Carrie zamilovaní a stále spolu

23. září 2021 9:07
První žhavá ukázka z pokračování fenoménu Sex ve městě: Pan Božský s Carrie zamilovaní a stále spolu

V pokračování legendárního Sexu ve městě, bohužel neuvidíme řadu známých postav, ale nemusíte se bát, Carrie a Božský nezklamou! Podívejte se na první žhavou ukázku.

Ač to vypadalo, že kvůli časové vytíženosti bude chybět Chris Noth alias Pan Božský, manžel Carrie, nakonec se ho fanoušci dočkají!

Seriál Sex ve městě s přívlastkem Just Like That, vypustil do světa první ukázku. V opravdu krátké ukázce jsou Carrie a Božský spolu a stále zamilovaní.

Ve videu se dále ukazují tři hlavní postavy – Carrie, Miranda a Charlotte v luxusních outfitech. Ukázka potvrzuje absenci seriálové Samanthy, ovšem její neúčast se dala čekat. Herečka Cattrall se totiž už dlouhou dobu netají tím, že s kolegyní Sarah Jessicou Parker ji nepojí dobré vztahy a další spolupráce je nemožná.
„Jako v reálném životě do vašeho života lidé přicházejí, ale i odcházejí. Některá přátelství zeslábnou a objeví se nová. Takže si myslím, že to vše jen svědčí o skutečných fázích v životě. Přátele, které máš, když je ti 30 už někdy nemáš, když ti je 50,“ uvedl šéf obsahu stanice HBO Max Casey Bloyds.

Jeden z bývalých milenců Carrie se ovšem vrátí a pořádně zamíchá dějem. V seriálu se totiž objeví John Corbett, který ztvárnil jejího snoubence Aidena, a kterému dala Carrie kopačky kvůli Panu Božskému. Dostane snad druhou šanci? Na to si fanoušci ještě musí počkat! Natáčení nové série by mělo začít v květnu.

Články, které by tě mohly zajímat