Právě vysíláme

Rapper Lil Uzi řešil další problém s diamantem. Během koncertu mu ho z čela vytrhli fanoušci

6. září 2021 11:29
Rapper Lil Uzi řešil další problém s diamantem. Během koncertu mu ho z čela vytrhli fanoušci

Rapper Lil Uzi Vert spíše než svou hudbou budí pozornost bizarními nápady. Veřejně známý je pak jen díky diamantu okolo 20 milionů dolarů, který si nechal aplikovat na čelo, aby se prý už nikdy nemusel bát, že jej ztratí.

Když ovšem posléze zjistil, že mu diamant vytváří záněty, nechal si ho vyndat. Rovněž přiznal, že diamant už po čtyři roky splácí, a ještě stále není v jeho plném vlastnictví.

Lehce zmatený rapper, který před nedávnem dokonce přiznal, že si celý život mylně myslel, že je starší než ve skutečnosti je, si pak diamant nechal do čela znovu dosadit a pyšně ho nosil. Se šperkem má ale zase problém. Jak totiž informoval portál TMZ, šperk mu z obličeje vytrhli fanoušci přímo na koncertě.

Když se Vert vrhnul během koncertu mezi fanoušky, jeho diamant z čela během malé chvilky zmizel. Nic vážného se ale rapperovi nestalo a pouze bylo lehce poškozeno místo implantace. Rapper má navíc velké štěstí protože diamant za obrovské peníze mu nikdo neukradl a Vert ho prý stále vlastní. Nasadí si doprostřed čela šperk znovu? To zatím jasné není. Při rapperově povaze je ovšem velmi pravděpodobné, že k tomu dojde.

 

Články, které by tě mohly zajímat