Právě vysíláme

Reakce Megan Fox na její fotografii: Vypadám jako nafukovací panna, překvapila

22. února 2024 11:30
Reakce Megan Fox na její fotografii: Vypadám jako nafukovací panna, překvapila

Herečka Megan Fox okomentovala své fotografie z finále amerického fotbalu Super Bowl. A její slova jsou velmi překvapivá. 

Herečce je 37 let a během poměrně krátké doby prošla významnou proměnou. Megan sama přiznala, že trpí tělesnou dysmorfií a nikdy neměla ráda své tělo. Ačkoliv ji celý svět vždy viděl jako jednu z nejkrásnějších žen, ona na sebe tak ani zdaleka nenahlíží. Podstoupila proto mnoho plastických zákroků a nechala si například upravit ňadra. „Nikdy se nevidím tak, jak mě vidí ostatní lidé. Nikdy v životě jsem také neměla ráda své tělo,“ řekla v jednom z rozhovorů.

Herečka společně se svým přítelem Machine Gun Kellym vyrazila na finále Super Bowlu do Las Vegas. Když se poté její fotografie objevily na internetu, v komentářích si lidé dělali legraci z toho, že Megan vinou plastik nyní připomíná nafukovací pannu.

 

Reakce Megan na vlnu zlých komentářů pak byla překvapivá. Herečka totiž souhlasila. „Ach můj bože, lidi, podívejte se, jak tady vypadám… úplně jinak. Vlastně se vůbec nedívejte. Je to jen špatná tmavá fotka z mobilu, kde vypadám jako ukrajinská nafukovací panna. Zatímco DOOPRAVDY vypadám jako jedna z těch exkluzivních drahých silikonových nafukovacích panen, které jsou k dostání pouze v Japonsku,“ napsala herečka. 

Články, které by tě mohly zajímat