Právě vysíláme

Reality show Like House odstartuje až příští týden, jeden z účastníků má koronavirus

12. dubna 2021 13:10
Reality show Like House odstartuje až příští týden, jeden z účastníků má koronavirus

Už týden měli být nejznámější čeští influenceři zavřeni ve vile ležící nedaleko Berouna. Spuštění nové reality show však tvůrci museli kvůli onemocnění jednoho z účastníků koronavirem odložit.

„Prvního dílu se diváci dočkají v pondělí 19. dubna. Těšíme se na vás a opatrujte se všichni,“ stojí na Instagramu pořadu, který plánuje FTV Prima vysílat každý pracovní den od 17:15 po dobu tří měsíců.

Do vily nedaleko Berouna se nastěhuje šestka účastníků ve věku od osmnácti do třiadvaceti let. Uvnitř je čekají tři ložnice, dvě koupelny, terasa, posilovna, sauna, bazén, vířivka i prostorná zahrada s výhledem na hrad Točník.

„Cílem je, aby influenceři vystoupili ze své komfortní zóny a překonali sami sebe. Třeba je vyzveme, aby společně připravili taneční vystoupení nebo skočili padákem. A samozřejmě, když spolu budou mladí lidé žít na jednom místě, začnou se mezi nimi utvářet vztahy, sympatie i antipatie,“ uvedl kreativní producent pořadu Pavel Nosek.

V reality show se představí influenceři Adam Kajumi, Tomáš Běhounek, Lada Horová, Marie Rosecká, Barbora Stříteská, Jan Svěcený a Marek Valášek. V pořadu měla účinkovat i Barbora Chvojková, která ale z natáčení odstoupila.

Zdroj: Prima Lajk, FTV Prima

Články, které by tě mohly zajímat