Právě vysíláme

Reality show podle Hry na oliheň se blíží. Hraje se o 100 milionů

27. září 2023 11:48
Reality show podle Hry na oliheň se blíží. Hraje se o 100 milionů

Hra na oliheň se stala obrovským hitem Netflixu a zbourala příčky ve sledovanosti. Podle jihokorejské show vznikla reality show, která nabízí hráčům opravdu pohádkovou výhru.

Hra na oliheň představovala hry doslova na život a na smrt. V seriálu hráči podstupovali na první dojem dětské a snadné hry, které se proměnily v boj o přežití. Kdo zvítězil, odnesl si obrovskou sumu peněz.

Netflix natočil podle úspěšného hitu soutěžní reality show, ve které vítěz získá až 104 milionů korun. Co všechno bude muset ovšem pro výhru podstoupit? To zatím není jasné!

Reality show pod názvem Squid Game: The Challenge vypustila do světa první trailer, dle kterého je jasné, že hry budou opravdu inspirované seriálem. Smrti účastníků se samozřejmě bát nemusíme, ovšem dle informací z médií se bude jednat o možná zdraví nebezpečnou zkoušku. Někteří hráči totiž skončili v péči zdravotníků. „Lidi odnášeli zdravotníci, ale nikdo nemohl nic říct. Kdo promluvil, šel ven…Mezi jednotlivými záběry jsme postávali třeba třicet minut. Někteří se ke konci už jen plazili, minimálně jednoho člověka odnesli na nosítkách,“ řekl zdroj pro britský deník The Sun.

Jak bude show vypadat? Budou soutěžící vystavění nebezpečí? To se dozvíme už 22. listopadu na Netflixu!

Články, které by tě mohly zajímat