Právě vysíláme

Rebel Wilson zhubla 30 kilo, nyní se ukázala ve spodním prádle. Vypadá fantasticky

29. dubna 2021 13:10
Rebel Wilson zhubla 30 kilo, nyní se ukázala ve spodním prádle. Vypadá fantasticky

Australská herečka Rebel Wilson dramaticky změnila životní styl a zhubla přes třicet kilo! Nyní se na Instagramu pochlubila fotkami ve spodním prádle.

Wilson odhalila, že před změnou konzumovala přibližně 3 000 kalorií denně. Rebel v minulém roce zásadně změnila životosprávu, přestala jíst nezdravé jídlo a denně cvičila. „Vyzkoušela jsem toho mnoho, jako většina žen. Zkusila jsem různé trendy diety, ale tentokrát jsem k tomu měla jiný přístup – holistický,“ uvedla již před časem ke změně životního stylu.

Díky razantní změně se jí podařilo zhubnout více než třicet kilogramů a dnes se už za své tělo nestydí. Na Instagramu se pochlubila fotkami v černém stahovacím prádle.

Na fotografiích hrdě ukazuje pas, který před zhubnutím nebyl moc viditelný. Rebel je na svou nádherně souměrnou postavu patřičně pyšná.

„Musím říct, že je velmi zajímavé vidět tu změnu chování lidí vůči mně. Když jste větší, většinou se na vás lidé podruhé ani nepodívají, ale teď, když jsem v dobé kondici, lidé mi i nabízejí, že mi odnesou tašky do auta a otvírají mi dveře. A já si říkám, to takhle ostatní lidé zažívají pořád?“ zpozorovala Rebel změnu chování u svého okolí s tím, že se jí nový styl života velmi líbí.

 

Zdroj: Instagram, Daily Mail

Články, které by tě mohly zajímat