Právě vysíláme

Rockefellerovo centrum postavilo vánoční strom: sociální sítě zaplavila vlna posměšných komentářů

21. listopadu 2020 13:05
Rockefellerovo centrum postavilo vánoční strom: sociální sítě zaplavila vlna posměšných komentářů

Vánoční duch pomalu přichází a postupně se budou rozsvěcovat vánoční stromy po celém světě. Ten nejznámější strom v Rockefellerově centru vzbudil na sociálních sítích veliký rozruch.

Pamatujete na slavnou scénu z fenomenálního filmu Sám doma: Ztracen v New Yorku, kdy se malý Kevin snaží dostat k největšímu a nejznámějšímu vánočnímu stromu? Vánoční strom v Rockefellerově centru je dlouhá léta považován za ikonu vánoc. Největší vánoční strom v USA každoročně přiláká tisíce návštěvníků.

 

Letošní vánoční strom 2020 již oficiálně dorazil na náměstí do Rockefellerova centra. Ale zdaleka nevypadá tak krásně jak ho známe ze slavného filmu ani z předchozích let.

 

Smrk o délce téměř 23 metrů pochází z města Oneonta a byl doprovázen policejním doprovodem. Ale v okamžiku, kdy jeřáb strom upevnil a narovnal, vyděsil jeho ošuntělý vzhled.

 

Netrvalo to dlouho a strom se stal terčem posměchu. Reakce zasypaly sociální sítě. Někteří lidé dokonce tvrdili, že vánoční strom dokonale zachycuje rok 2020.

K vlně reakcí se na obranu svého stromu vyjádřilo i Rockefellerovo centrum„Páni, hned po dvoudenní jízdě musíte všichni vypadat skvěle, hm? Počkejte, až rozsvítíme světla! Uvidíme se 2. prosince!“

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat