Právě vysíláme

Ronaldo dává Georgině měsíční kapesné. Taková částka by jiným vystačila na celý život

11. dubna 2022 15:10
Ronaldo dává Georgině měsíční kapesné. Taková částka by jiným vystačila na celý život

Cristiano Ronaldo randí s Georginou Rodríguez od roku 2016. Osmadvacetiletá kráska mu stihla porodit už jedno dítě, další dvě jsou pak na cestě. Další tři potomky má pak fotbalista s náhradními matkami. Aby se o ně mohla přítelkyně vzorně starat, měsíčně jí posílá na účet tučnou částku.

Pětadvacet milionů korun – částka, která by mnohým vystačila na celý život. Georgína Rodríguez ji však má na pouhý měsíc. Starat se za ni má o Ronaldovi děti a využít peníze může i na vlastní výdaje. Uvedl to moderátor španělské televizní show Viva La Vida.

Ta cestovala do rodného města RodríguezAragonu. Jak jí prozradili místní, přítelkyně Cristiana Ronalda nepřišla na pohřeb své babičky. V lednu se vůči jejímu chování ohradil její strýc Jesus Hernandez. „Stydí se za nás, je lepší než my, protože my nežijeme v luxusu,“ uvedl pro The Sun s tím, že se ji nikdy o nic neprosil. „Od té doby, co chodí s Ronaldem, se tady zastavila jen jednou, nebo dvakrát,“ dodal.

Přitom on byl prý tím, kdo se o Georginu a její sestru vždy staral. „Kupoval jsem jim oblečení, platil za elektřinu a vodu. Georgina u mě dokonce bydlela, když byla teenagerkou.“

Rodríguez o svém nynějším životě promluvila v dokumentu Jmenuji se Georgina. Jak uvedla, s Ronaldem nemůže vyrazit ani do supermarketu, aniž by jej nezasypali fanoušci. Dodala, že hvězdný fotbalista vůbec nevaří, dokonce nevymění ani žárovku.

Články, které by tě mohly zajímat