Právě vysíláme

Ronaldo hledá zaměstnance do nové vily, nabízí pohádkový plat

31. prosince 2022 8:10
Ronaldo hledá zaměstnance do nové vily, nabízí pohádkový plat

Cristiano Ronaldo hledá nové zaměstnance do své vily nedaleko Lisabonu, kterou si pořídil letos na podzim. A nabízí jim přímo pohádkový plat. Na oplátku ale požaduje maximální diskrétnost.

Portugalsku v čele s Cristianem Ronaldem se letošní mistrovství světa příliš nepovedlo, a tak se slavnému fotbalistovi snaží rodina co nejvíce zpříjemnit vánoční období. Od přítelkyně Georginy Rodríguez například útočník obdržel jako dárek Rolls-Royce v hodnotě zhruba sedmi milionů korun.

Ať však Ronaldo chce, nebo ne, musí řešit také praktické věci. Kromě stěhování do nového působiště hledá také zaměstnance do své vily ležící zhruba dvacet kilometrů od Lisabonu ve čtvrti Quinta da Marinha. Konkrétně shání celkem čtyři lidi včetně komorníka a kuchaře. Všem nabízí plat zhruba 150 tisíc korun měsíčně a vlastní pokoj ve vile. Vyžaduje však maximální diskrétnost.

Vila Ronalda stála dvacet milionů euro. Podle deníku Marca jde o nejdražší dům nacházející se v Portugalsku. Nabízí rozlehlou zahradu, vnitřní i venkovní bazén, tenisový kurt, posilovnu, wellness centrum a také garáž, do níž se vejde zhruba dvacet aut. Svůj pokoj ve vile najde i matka fotbalisty, aby byla co nejblíže svým vnoučatům.

Články, které by tě mohly zajímat