Právě vysíláme

S kým si lidé pletou Ryana Reynoldse? To neuhodnete

23. prosince 2021 14:10
S kým si lidé pletou Ryana Reynoldse? To neuhodnete

Ryan Reynolds je slavný herec a díky Deadpoolovi ho znají snad úplně všichni. Věřili byste ale, že i jeho si občas lidé spletou s jinou hollywoodskou hvězdou?

Některé celebrity jsou si natolik podobné, že si je lidé pletou. Elijah Wood coby Frodo z Pána prstenů se například podobá Danielu Radcliffovi alias Harrymu Potterovi. Herci mají ostatně stejnou výšku, a tak to některé fanoušky může mást. Stejný problém pak například mají i herečky Isla Fisher a Amy Adams, které jsou obě zrzavé a velmi podobnými rysy v obličeji.

Slavný Ryan Reynolds ovšem nyní uvedl, že si ho lidé často pletou s Benem Affleckem. Pravidelně se mu to pak stává v jedné pizzerii v New Yorku. „Věří tomu, že jsem Ben Affleck, a já je nikdy neopravil. Bojím se, že by to nedopadlo dobře, kdybych to odhalil. Dělám všechno normálně jako všichni ostatní,“ řekl se smíchem herec a s vtipem dodal, že se ho pak zaměstnanci pizzerie často ptají na to, jak se má Jennifer Lopez. Právě s ní totiž Ben Affleck už nějaký ten pátek chodí.  „Vždycky se mě ptají, jak se má JLo, a já na to, že skvěle. Seberu pizzu a mizím,“ říká Ryan.

Ben Affleck

 

Články, které by tě mohly zajímat