Právě vysíláme

SAMSUNG chystá velkou novinku! Avizuje záhadná změna firemního loga revoluční ohebný mobil?

6. listopadu 2018 12:10
SAMSUNG chystá velkou novinku! Avizuje záhadná změna firemního loga revoluční ohebný mobil?

Technologický gigant Samsung se připravuje na letošní vývojářskou konferenci. Firma v pondělí poodhalila, jaké novinky hodlá během konference představit. Pokud se jim to vše podaří zrealizovat, máme se rozhodně na co těšit!

Samsung v pondělí záhadně zveřejnil fotku ohnutého firemního loga na Facebooku. Firma sice po dni fotku zase vyměnila, ale pro mnoho fanoušků byl tento krok důkazem, že firma chce na letošní konferenci představit nový, ohebný chytrý mobil!

 

O novém modelu se zatím nic neví a můžeme pouze spekulovat, zda to Samsung myslí opravdu vážně, nebo zda se jedná o provokaci. Ohebný chytrý mobil již představila americká firma Royole, která jedinečný koncept představila začátkem měsíce.

 

Mnozí nečekali, že se Samsung rozhodne tuto neznámou firmu napodobit – je to velký risk. Jihokorejská firma je na risky ale zvyklá a uvidíme, zda se jí tento krok do neznáma vyplatí. Samsung kromě chytrého telefonu na nadcházející konferenci nejspíš také představí novinky ze světa umělé inteligence, počítačových her a operačních systémů.

Letošní konference Samsungu bude zřejmě jedna z nejpestřejších, které jsme kdy zažili!

 

Zdroj: Facebook, YouTube

Michaela hejtuje: Jak mi sociální sítě zničily sociální život

Články, které by tě mohly zajímat