Právě vysíláme

Ségra Miley Cyrus do toho brzy praští. Zasnoubila se s tajemným přítelem

27. června 2023 11:39
Ségra Miley Cyrus do toho brzy praští. Zasnoubila se s tajemným přítelem

Noah Cyrus se bude vdávat. Sestra slavnější Miley kývla na žádost o ruku příteli Pinkusovi, pokleknout před ni měl už začátkem června. Radostnou zprávu hudebnice sdílela na sociálních sítích. „Nikdy jsem se necítila milovanější,“ napsala.

Zpěvačka Noah Cyrus se zasnoubila. „Ano“ řekla příteli Pinkusovi, a to když před ni s žádostí o ruku poklekl začátkem června. Média toho příliš o jejich vztahu neví. Se zpěvačkou začal být mladý designér spojovaný až začátkem dubna. Pochází z Německa a vlastní módní firmu Colours.

„Poslední měsíc, kdy jsem tvojí snoubenkou a žijeme spolu v našem malém světě, byl prostě perfektní. Přála bych si, aby tenhle čas nikdy neskončil. Nikdy jsem si nemyslela, že potkám chlapa, jako jsi ty. Tak milující osobu,“ vyjádřila své city k příteli Noah Cyrus. „Nikdy nikoho nesoudíš, jsi talentovaný, milý. Nikdy jsem se necítila milovanější a zamilovanější. Těším se, že s tebou strávím zbytek svého života.“

V rodině Cyrus půjde už o třetí svatbu, která se chystá. Billy Ray Cyrus si má brát skladatelku Firerose, zatímco matka zpěvačky Tish je zasnoubená s hercem Dominicem Purcellem. Noah Cyrus byla v minulosti spojována s Machine Gun Kellym, Smokerpuffem, DJ Diablem, Lil Xanem nebo také zpěvačkou Demi Lovato.

Články, které by tě mohly zajímat