Právě vysíláme

SELENA GOMEZ už není nejsledovanější ženou na INSTAGRAMU! Kdo zpěvačku překonal?

26. února 2019 13:10
SELENA GOMEZ už není nejsledovanější ženou na INSTAGRAMU! Kdo zpěvačku překonal?

Zpěvačka Selena Gomez už není královnou Instagramu! V pozici nejsledovanější ženy na této sociální síti ji vystřídala jiná zpěvačka. O koho jde?

Vystřídala ji další popová princezna

Nejsledovanější ženou na Instagramu se nově stala zpěvačka Ariana Grande. Mladá Američanka se chlubí 146 258 213 sledujících. To je o 364 víc, než bývalá vládkyně této sociální sítě, Selena Gomez.

Ariana Grande

Ariana Grande je na sociálních sítích velmi aktivní

Vzestup Ariany Grande na Instagramu není překvapující. Zpěvačka vydala začátkem měsíce veleúspěšnou desku Thank U, Next a pravidelně na Instagram přispívá fotky například z natáčení hudebních klipů. Autorka hitu 7 Rings má na profilu téměř o třetinu víc příspěvků, než Selena, a tak bylo jen otázkou času, než ji v počtu sledujících předběhne.

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez má za sebou naopak těžké období. Zpěvačka a herečka loni zažila krátký pobyt v léčebně kvůli psychickým problémům a dala si od sociálních sítích pauzu.

Selena se letos pomalu vrací na scénu, ale stále nepatří mezi nejaktivnější uživatele sociálních sítí.  Podle nás je zpěvačka docela ráda, že se titulu nejsledovanější ženy na Instagramu vzdala. Snad jí to pomůže opět zvýšit to její křehké sebevědomí!

Zdroj: Capital FM, Instagram, Apple Music

Články, které by tě mohly zajímat