Právě vysíláme

Sen každé kočky: Australští hasiči pózují s oblíbenými mazlíčky v charitativním kalendáři

13. října 2020 18:00
Sen každé kočky: Australští hasiči pózují s oblíbenými mazlíčky v charitativním kalendáři

Australský hasiči vydali charitativní kalendář na rok 2021, a to je rozhodně skvělá zpráva. Podívejte se na sexy fotky, které mají za úkol pomoci australské divoké zvěři.

Ohromující hasiči sestavili šest jedinečných kalendářů, mezi kterými si můžete vybrat. Přestože jsou všechny v podstatě dokonalé, víme, že každý milovník koček má ve volbě jasno.

 

Rozkošná zachráněná koťata v náručí odvážných a inspirativních hasičů zní jako splněný sen.

 

Kalendáře pro rok 2021 nejsou jen pastvou pro oči, slouží také důležitému bohulibému účelu. Australský kalendář hasičů každý rok vydává své kalendáře jako způsob, jak získat peníze pro důležité charitativní organizace.

 

Letošní rok byl pro australskou divočinu mimořádně katastrofický kvůli rozsáhlým požárům, které zpustošily zemi. Více než miliarda divokých zvířat zahynula při zničujících požárech a mnoho dalších bylo zraněno a přemístěno.

 

Pro rok 2021 si australský kalendář hasičů vybral řadu původních charitativních organizací pro zvířata, z nichž všechny mají společný zájem o ochranu divoké zvěře.

 

Kvůli letošní situaci byl přístup hasičů k záchranným zvířatům letos omezen. Zvířata tedy přišla z rodin v nedalekém okolí, které chtěly podpořit tento charitativní projekt.

Zdroj: JustSomething

Články, které by tě mohly zajímat