Právě vysíláme

Sen se splnil! 89letá babička LEOŠE MAREŠE vystoupila na jeho koncertech

20. července 2020 11:10
Sen se splnil! 89letá babička LEOŠE MAREŠE vystoupila na jeho koncertech

Babička Leoše Mareše recitovala na třech koncertech Starých pecek v Českých Budějovicích. Nečekané spojení vzniklo na oslavě babiččiných úctyhodných 89. narozenin, kde sama Libuše Havránková projevila zájem na koncertech svého vnuka vystoupit.

„Jsi mladý jako ráno, když opar v noci taje. Jsi mladičký jak pramen, jež voda uzdravuje. Jsi ráno, které vyšlo do kraje z dálných zemí. Jsi králem, který táhne do boje, a předem jsi je vědom, že válku vyhraje. Jsi mladý, krásný a učenlivý, leč nevíš ještě kdy máš být zdrženlivý. Přeji ti do života úspěchu na tisíce a v mojí hlavě až bude hořet svíce, žehnám ti vnuku poslední svůj den, na svoji babičku jen v dobrém vzpomínej,“ recitovala Libuše Havránková za doprovodu houslisty básničku, kterou napsala pro svého vnuka Leoše. Podívejte se na celé vystoupení níže.

Libuše naposledy recitovala před publikem před 50 lety. Leoš byl malý, když jsem se učila recitovat. Já jsem se před ním předváděla, on nevěděl ani o čem mluvím, ale poslouchal,“ zhodnotila babička, že je Leoš Mareš po ní. Své pocity z vystoupení Libuše popsala ve videu.

My Libuši Havránkové tleskáme za krásná slova, odvahu a dojemný přednes.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat