Právě vysíláme

Seriál STRANGER THINGS láme rekordy! Třetí řada se stala nejsledovanějším seriálem na NETFLIXU

9. července 2019 14:10
Seriál STRANGER THINGS láme rekordy! Třetí řada se stala nejsledovanějším seriálem na NETFLIXU

Populární sci-fi seriál Stranger Things zažívá premiéru z říše snů. Třetí řada se stala vůbec nejpopulárnějším seriálem v historii serveru Netflix a nadále přibývá pozitivních recenzí. O čem je tento televizní fenomén a kolik lidí si zatím rekordní třetí sérii pustilo? To budete koukat!

Obrovský úspěch

Je to potvrzené! Televizní seriál Stranger Things lze oficiálně považovat za fenomén. Populární sci-fi seriál o dospívajících dětech v americkém městě Hawkins láme rekordy sledovanosti. Netflix nyní uvedl, že si třetí řadu Stranger Things za první čtyři dny pustilo 40,7 milionu uživatelů tohoto filmového serveru  a to je zatím tak nejvíc v historii. Společnost pak prý do statistik započítává jen ty uživatele, kteří zhlédli alespoň 70 procent jedné epizody. Přestože seriál vyšel před necelým týdnem, celou sérii doposud zhlédlo až 18,2 milionu lidí. Tvůrci této skvělé podívané si tak opět mohou pogratulovat, povedlo se jim totiž něco báječného. U sledovanosti třetí řady se navíc předpokládá, že ještě poroste, jak se uživatelé Netflixu budou v dalších týdnech vracet z letních dovolených.

Netflix potvrzuje historický úspěch seriálu Stranger Things na svém Twitteru

Vypadá to, že fanoušky Stranger Things nižší hodnocení předchozí řady neodradilo. Třetí série naopak u fanoušků zatím boduje a na ČSFD se aktuálně chlubí úctyhodným hodnocením 91 %. Jste fanoušci Stranger Things a zajímá vás, co v nové sérii lze očekávat? Mrkněte na upoutávku níže, vypadá to na další pořádnou dávku tajemna!

Zdroj: YouTube, Twitter, Instagram, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat