Právě vysíláme

Seriál STRANGER THINGS zdolal další velký rekord: stal se nejsledovanějším seriálem v historii NETFLIXU!

18. října 2019 12:10
Seriál STRANGER THINGS zdolal další velký rekord: stal se nejsledovanějším seriálem v historii NETFLIXU!

Úspěšný seriál Stranger Things překonal obrovský rekord. Letošní třetí série populárního sci-fi pořadu totiž podle nových dat zhlédlo přes 60 milionů domácností – to je nejvyšší počet pro originální seriál v historii Netflixu!

Nový televizní fenomén

Televizní producenti před letošní premiérou seriálu Stranger Things slibovali, že se máme na co těšit. Nemýlili se. Třetí řada úspěšného televizního seriálu na Netflixu, která se odehrává ve městě Hawkins v roce 1985, přilákala rekordní počty diváků. Netflix dokonce uvedl, že pouhé čtyři dny po červencové premiéře třetí řady ji už vidělo přes 40 milionů lidí! Hysterie kolem Stranger Things 3 ale od té doby neupadá: naopak se zdá, že stoupá.

Streamovací gigant Netflix nyní uvedl, že se Stranger Things 3 stal nejúspěšnější originální seriálovou řadou v historii Netflixu. Pouhý měsíc po premiéře vidělo třetí řadu zhruba 64 milionů domácností. Úspěch seriálu Stranger Things 3 z velké části pomohl Netflixu k dalšímu roku nebývalých výdělků. Internetová platforma už oznámila, že bude i čtvrtá řada Stranger Things. Bude nová série stejně úspěšná, jako její předchůdkyně? To se teprve uvidí!

Zdroj: LadBible, Netflix, YouTube, Instagram, The Verge, Forbes

Články, které by tě mohly zajímat