Právě vysíláme

Příběh o Jeffreym Dahmerovi sklidil úspěch. Dočkáme se dalších sérií o slavných vrazích

9. listopadu 2022 12:50
Příběh o Jeffreym Dahmerovi sklidil úspěch. Dočkáme se dalších sérií o slavných vrazích

Zaujala vás série Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera? Máte podivnou zálibu ve sledování životů krvelačných vrahů? Pak vás potěší novinka, kterou zveřejnil Netflix!

Seriál o vrahovi a kanibalovi Jeffreym Dahmerovi se stal jednou z nejsledovanějších sérií na Netflixu a doposud má na účtě až 900 milionů hodin zhlédnutí. Za úspěchem stojí uznávaný režisér Ryan Murphy i herec Evan Peterson, který Dahmera ztvárnil na výbornou.

Producenti seriálu mají nyní pro fanoušky dobrou zprávu: Netflix oznámil, že Ryan Murphy natočí další dvě série o životech dalších skutečných sériových vrahů. O jaké se bude jednat? To streamovací služba prozatím neprozradila. Pokračování se však dočká i seriál The Watcher, rovněž z dílny Murphyho, který se i přes vysokou sledovanost dočkal rozporuplných recenzí a diváky pobouřil především otevřený konec příběhu.

Sérioví vrazi a krimi příběhy dnešní společnost stále fascinují. Nejenže o nich vznikají celovečerní filmy a seriály, ale i podcasty. Mezi nejznámější vrahy historie se kromě Dahmera řadí Ted Bundy, Charles Manson nebo John Wayne Gacy.

Jeffreyho Dahmer v seriálu a ve skutečnosti

 

Články, které by tě mohly zajímat