Právě vysíláme

Sestřičky končí, poslední díl bude odvysílán už za pár týdnů. Náhrada už se ale plánuje

6. června 2021 12:46
Sestřičky končí, poslední díl bude odvysílán už za pár týdnů. Náhrada už se ale plánuje

Pokud jste si oblíbili seriál Sestřičky z produkce televize Prima, nebudete mít asi příliš radost ze zprávy, kterou televize oznámila.

Seriál na konci června končí a podle vyjádření generálního ředitele skupiny Prima Marka Singera to tak bylo od začátku plánované.

“Seriál Sestřičky byl od svého počátku zamýšlen jako uzavřený příběh, který volně navázal na úspěšný Modrý kód. Po dobu pěti let byl jedním z pilířů našeho programového schématu. Ale stejně jako v životě i v televizi platí, že něco končí, proto, aby něco jiného mohlo začít,” sdělil Singer Blesku. Poslední díl televize odvysílá ve středu 23. června.

Po tom, co se fandové seriálu museli smířit se smrtí oblíbené postavy Mery, je to pro mnohé další rána.

 

Jak ale generální ředitel skupiny Prima naznačil, televize před pár dny potvrdila, že připravuje nový detektivní seriál Dvojka na zabití v hlavních rolích s Jakubem PrachařemSárou Sandeva.

Kromě toho se zřejmě můžeme těšit i na náhradu z lékařského prostředí, konkrétně o českou verzi seriálu M*A*S*H. Děj by se měl odehrával v polní nemocnici, kde se budou nováčci učit, jak zvládnout pobyt na misi. Díly by na sebe neměly navazovat a vystřídá se tu celá plejáda českých herců včetně Sabiny Laurinové nebo Marka Němce.

Zdroj: Blesk, TV Prima, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat