Právě vysíláme

Šílenství v polské MMA. „Živý Ken“ se utká se ženou

16. září 2021 9:10
Šílenství v polské MMA. „Živý Ken“ se utká se ženou

Polské fanoušky MMA čeká další netradiční zápas. Po hromadné bitce dívek či souboji tři na jednoho se tentokrát proti sobě postaví Ken Michal Przybylowicz a Wiktorie Domzalská, mladá studentka sociologie.

Žena a muž se proti sobě v Polsku utkají vůbec poprvé. Zápas dvou odlišných pohlaví ale není novinkou, už jednou se uskutečnil v Rusku. Jak pro Michala Przybylowicze, tak pro Wiktorii Domzalskou, půjde v kleci o debut.

Když se „živý Ken“ rozhodl kývnout na nabídku organizace MMA-VIP, měl jen jednu podmínku – chtěl soupeřit s někým jemu rovným. „Soupeře si nechci vybírat,“ nechal se slyšet na úvodní tiskové konferenci.

Jak navíc prozradil, o zápasení uvažoval už jako dítě. „Nevypadám na to a je mi jasné, že všichni počítají s tím, že mi někdo nakope zadek. Můj vzhled ale neodráží to, co ve mně je,“ dodal a doplnil, že rozhodně nemá problém s tím, že se postaví proti ženě. Věří, že budou mít rovné podmínky, on totiž oproti mladé studentce sociologie dlouho netrénuje.

„Určitě ho nepodceňuji a tvrdě trénuji. Uvidíme, jak to dopadne. Musíme si na něj něco přichystat,“ prozradila Domzalska. Zápas se uskuteční už 29. října v rámci akce MMA VIP 3.

Články, které by tě mohly zajímat