Právě vysíláme

Slavná influencerka je k nerozeznání od Kim Kardashian. Za vzhled už utratila miliony

24. března 2021 13:10
Slavná influencerka je k nerozeznání od Kim Kardashian. Za vzhled už utratila miliony

Vypadat jako oblíbená celebrita si přeje mnoho lidí. Jen málokdo však učiní tak odvážný krok jako žena vystupující na sociálních sítích pod přezdívkou Chaly DN a utratí miliony za oblečení, botox a další nezbytnosti, aby se svou oblíbenou Kim Kardashian udržela krok.

„Miluju Kim Kardashian a to, jak vypadá. Je to nejkrásnější žena na světě. Lidé mi často říkají, že se jí hodně podobám. Zastavují mě na ulici, na párty, prostě všude. Mnohokrát se se mnou chtějí i vyfotit. Miluji pozornost!“ nechala se slyšet influencerka, kterou na Instagramu sleduje přes 700 tisíc fanoušků.

Vzhledově je Chaly DN Kardashian podobná od přírody, občas si pouze vypomůže botoxem. Aby se ale Kim co nejvíce podobala, kupuje si totožné kousky jako americká celebrita. Mezi nejdražší věci v jejím šatníku patří kabát za více než 200 tisíc korun a boty na podpatku značky Tom Ford v hodnotě asi 30 tisíc korun.

„Když mám ty věci na sobě, cítím se jako Kim Kardashian. Je to tak dobrý pocit,“ uvedla Chaly DN a dodala, že za kabelky už utratila přes dvanáct milionů korun.

Influencerka zároveň odmítá, že by vypadala jako slavná Američanka díky plastickým operacím. Podle svých slov žádnou nikdy nepodstoupila. „Mám jen botox a pár výplní, stejně jako každý,“ říká.

Zdroj: News 24, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat