Právě vysíláme

Slavné hvězdy oslavily Halloween. Maska modelky HEIDI KLUM byla opravdu děsivá!

1. listopadu 2019 16:10
Slavné hvězdy oslavily Halloween. Maska modelky HEIDI KLUM byla opravdu děsivá!

Na 31. října připadá svátek Halloween, který je populární především ve Spojených státech. A jelikož se u nás příliš neslaví, alespoň se můžeme pokochat nad tím, co si na Halloween oblékly známé hvězdy.

Američané tento svátek duchů milují a i dospělí lidé chodí na všemožné halloweenské párty a vybírají si kostým. I celebrity si dávají s maskou záležet a poté se s ní chlubí na sociálních sítích. Co si tento rok oblékla Nicki Minaj, čerstvě zamilovaní Miley Cyrus a Cody Simpson, herečka Nina Dobrev či Charlize Theron? To zjistíte v naší galerii! Už předem vás však upozorňujeme, že opět nejpromakanější kostým vynesla modelka Heidi Klum, jenž se v Halloweenu vyžívá a její masky jsou vždy ty nejpovedenější. V minulosti byla slavná modelka například za pohádkovou Fionu, mrtvolu či za opici.

Letos se Heidi opět vyznamenala a převlékla se za zombie z vesmíru. Její maskování pak trvalo několik hodin a kráska se opravdu na jeden večer proměnila až v hrůzné stvoření. To, jakou si maskéři dali s kostýmem práci, pak zveřejnila i na Instagramu.  Jen se podívejte sami!

 

 

 

 

Zdroj: E!News, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat