Právě vysíláme

Slavné páry a jejich první setkání. Které je nejromantičtější?

10. července 2021 14:10
Slavné páry a jejich první setkání. Které je nejromantičtější?

Jak probíhala první setkání slavných párů?

Některá první setkání bývají rozpačitá, jindy si lidé hned padnou do noty. Jak tomu bylo u slavných osobností?

Mila Kunis a Ashton Kutcher

Mila Kunis a Ashton Kutcher se poprvé potkali na natáčení. Zatímco Ashton měl už s holkami zkušenosti, Mila vůbec. A ve scénáři měla předepsáno, aby ho políbila. „Jsem první kluk, kterého kdy políbila? Vůbec jsem to nevěděl! A díky bohu, protože bych byl pod obrovským tlakem,“ uvedl herec.

George Clooney a manželka Amal

George Clooney nemusel vyjít ani z domu, aby potkal svou vyvolenou. „Zavolal mi můj agent a řekl mi: ‚Žena, která teď vejde do tvého domu, se stane tvojí manželkou.‘“ A ukázalo se, že měl pravdu. Dvojice se vzala o rok později.

Justin Timberlake a Jessica Biel

Justin Timberlake popisuje své setkání s Jessicou Biel jako velmi neholllywoodské. „Jsem v tomhle velmi staromódní. Pozval jsem ji na rande přes telefon. Za mě je to správné, holka tak může slyšet váš hlas.“

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez

Manželství Jennifer Lopez a Alexe Rodrigueze sice nevydrželo, příběh jejich prvního setkání však také patří mezi ty krásné. „Zapomněl jsem, kde jsem zaparkoval své auto. Někdo mi poklepal na rameno, já se otočil a vůbec jsem tu osobu nepoznal. A ona řekla: ‚Jennifer. Jsem Jennifer.‘ Strašně jsem se styděl.“

Serena Williams a Alexias Ohanian

Serena Williams a Alexias Ohanian se potkali v Římě. Spoluzakladatel společnosti Reddit zrovna popíjel kávu, když mu asistent slavné tenistky řekl, že mu pod stolem chodí krysa. „Odpověděl jsem mu: ‚Děkuji za upozornění, ale jsem z Brooklynu. Tam jsou krysy všude. O nic nejde,“ zavzpomínal Ohanian. Díky nebojácnosti si ho Williams všimla a začali spolu randit.

Kate Winslet a Ned Rocknroll

Kate Winslet potkala svého manžela Neda Rocknrolla při požáru domu. „Byl to jediný člověk, který měl na sobě čelovku a pár bot. Všichni ostatní nechali vše v domě. Tak jsem si ho vzala!,“ nechala se slyšet hvězda Titanicu.

Články, které by tě mohly zajímat