Právě vysíláme

Slavné ženy, které požádaly své partnery o ruku. Některé důvody vás zaskočí

11. února 2021 13:10
Slavné ženy, které požádaly své partnery o ruku. Některé důvody vás zaskočí

Žádost muže o ruku ženy je jakousi tradicí, ale rozhodně ne pravidlem. Podívejte se na slavné ženy, které vzaly iniciativu do vlastních rukou a požádaly své partnery o ruku.

P!nk 

Americká zpěvačka P!nk požádala svého partnera Carey Harta, motokrosového závodníka, o ruku v roce 2005, a to přímo na závodišti. Sotva se Carey rozjel, zpěvačka zvedla tabuli se vzkazem: „Vezmeš si mě?“ Na žádost partner nereagoval, tak P!nk připsala: „Myslím to vážně!“ Hart souhlasil, svatba se konala o rok později na Kostarice. Nyní spolu mají devítiletou dceru Willow Sage Hart a čtyřletého syna Jamesona Moon Harta.

P!nk a Carey Hart

Britney Spears

Britney položila otázku ohledně manželství zrovna, když jela s partnerem Kevinem Federlinem Irska do New Yorku„Najednou jsem se slyšela ptát se: Co když se budeš chtít oženit? A pak jsem pokračovala otázkou, jestli si mě vezme,“ uvedla Britney. Svatba se konala v roce 2004, o tři léta později se manželství rozpadlo.

Britney Spears a Kevin Federline

Jennifer Hudson 

Jennifer Hudson a David Otunga se zasnoubili rovnou dvakrát. David požádal svou přítelkyni o ruku po sedmi měsících vztahu na její 27. narozeniny. Jennifer mu pak romantické gesto v jeho narozeninový den oplatila. Páru se v roce 2009 narodil syn David Daniel Otunga, Jr. Manželství bohužel nevydrželo. V roce 2017 oznámili po deseti letech rozvod.

Jennifer Hudson a David Otunga

Kristen Bell 

Kristen Bell a Dax Shepard měli dohodu. Nechtěli se vzít, dokud kalifornské zákony neumožní i sňatky stejnopohlavním párům, k čemuž došlo v roce 2013.  Bell to oslavila vskutku originálně, žádostí o ruku prostřednictvím Twitteru. Daxi, vezmeš si mě?“ napsala. Jeho odpověď? „Ku*va, jo!!!“ Manželství vydrželo a pár má spolu dvě dcery Lincoln Bell Shepard  a Deltu Bell Shepard.

Kristen Bell a Dax Shepard

Elizabeth Taylor 

Americká herečka Elizabeth Taylorhollywoodská hvězda stříbrného plátna 20. století, se provdala celkem osmkrát. Jednu svatbu iniciovala právě Taylor, která v roce 1952 požádala herce Michaela Wildingema o ruku. O pět let později se rozváděli a jen pár dní na to se Elizabeth stala ženou filmového producenta Mikea Todda.

Elizabeth Taylor a Michael Wilding

Zdroj: Super, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat