Právě vysíláme

Slovenští policisté si vystřelili z LEOŠE MAREŠE! Co napsali k jeho fotce ve slovenské policejní uniformě?

30. listopadu 2019 15:01
Slovenští policisté si vystřelili z LEOŠE MAREŠE! Co napsali k jeho fotce ve slovenské policejní uniformě?

Jak jsme vás včera informovali, mezi českými a slovenskými policisty se v posledních dnech strhla velká bitva. Jednalo se ale spíše o přátelské utkání a bojovalo se virtuálně na sociálních sítích, konkrétně na Instagramu.

Po sebevědomém prohlášení slovenských strážníků, že jejich sociální sítě patří k nejsledovanějším ve střední Evropě, zvedli čeští kolegové hozenou rukavici. Sázka byla jasná: kdo do konce listopadu nasbírá nejvíce nových sledujících, vyhrává. Poražený musí dát peníze na dobrou věc.

Do pátečního rána vedli slovenští kolegové před českými policisty o 14 tisíc sledujících. Pak se do věci ale vložila naše parta v Ranní show a ručičky vah se začaly vyrovnávat. Během půl hodiny dokázali Leoš Mareš a Patrik Hezucký zmobilizovat českou instagramovou veřejnost do té míry, že čeští policisté Slováky dohnali a předehnali!

Nyní je situce 140 000 versus 118 000 pro Čechy a Slováci mají čas už jen do dnešní půlnoci na to výsledek zvrátit. Smysl pro humor slovenské straně ale upřít nelze. Podívejte, jak dnes zareagovala na angažování Leoše Mareše v celé věci.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat